GS Hydro Norge AS

Otto Olsen AS overtar aktivitetene til GS-Hydro Norge AS fra 24. septmeber 2018

GS-Hydro Norge AS er den originale leverandøren av sveisefrie rørsystemer, med en rekke fordeler for et bredt spekter av bruksområder med høye krav til kvalitet. De leverer sveisefrie rørsystemer til offshore, maritim og landbasert industri, for løsninger hvor renhet, pålitelighet og enkel installasjon er viktig.

Kort om GS-Hydro Norge AS:

Verdensledende leverandør av sveisefrie rørsystemer

GS-Hydro er verdens ledende leverandør av innovative, sveisefrie rørløsninger til hydraulikksystemer og andre bruksområder for både høyt og lavt trykk, der det stilles høye krav til kvalitet, pålitelighet og renhet. GS-Hydro er originaltilbyder av løsninger for ikke-sveisede rørsystemer, og støtter seg på nesten 40 års erfaring på området. Rørsystemet er ideelt for hydrauliske system eller andre rørløsninger for lavt eller høyt trykk. Det har mange fordeler for et bredt utvalg av krevende applikasjoner.

                                  


Innovativ teknologi
GS-Hydro er den originale innovatøren og leverandøren av flenseteknologien. På mange måter er den bedre enn den tradisjonelle sveisemetoden. Sveisefrie rørsystemer er for eksempel mer pålitelige takket være lekkasjefri teknologi og langt høyere grad av renhet enn når man sveiser.

 

Et bredt utvalg av industrisegmenter
Lekkasjefrie rørsystemer er foretrukket spesielt i offshore og maritim industri, samt i landbasert industri som for eksempel produksjon av papir og papirmasse og i stålindustri.

Ulike applikasjoner
Den innovative og sveisefrie rørteknologien er en ideell løsning for et bredt spekter av høy- og lavtrykksapplikasjoner for medier som vann, olje, luft, gass og slam.

 

 

Spørsmål? Kontakt oss

X

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg!

Otto Olsen

Ring oss direkte

63 89 08 00 

...eller send oss ditt spørsmål under og vi kontakter deg

Lukk